Meme-endokrin polikliniği hasta kabulüne başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde açılan Meme - Endokrin Polikliniği hasta kabulüne başladı.

Google Haberlere Abone ol
Meme-endokrin polikliniği hasta kabulüne başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde açılan Meme - Endokrin Polikliniği hasta kabulüne başladı. Poliklinik Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü olmak üzere haftanın üç günü hizmet verilecek. Poliklinikte meme hastalıkları troid (guatr), postdroid ve sürrenal (böbrek üstü bezleri) hastalıklarının tanı ve tedavileri yapılacak.

        Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kasım Çağlayan, yaptığı açıklamada Meme Endokrin Polikliniği’nde meme ile ilgili tanı ve teşhisi konulan her türlü hastalıkların cerrahi müdahaleleri yapıldığını belirtti. Çağlayan, bu tip şikayetleri olan hastaların hastanede tedavi edilebileceğini söyledi.

        Bu gibi şikayeti olan hastaların başka illerde şifa aramasına gerek kalmadığını vurgulayan Doç. Dr. Kasım Çağlayan, "Meme-endokrin polikliniğimize başvuran hastalarımız bekletilmeden en hızlı şekilde muayene ve tetkikleri yapılmakta, kist ve kanser tanısı konmuş hastalarımızın ise her türlü ameliyatları ve ameliyat sonrası takipleri alanında uzman öğretim üyeleri tarafından titizlikle yapılmaktadır." dedi.
CİHAN

Yorumlar