MelMek kursları dönem sonu sergisi açılacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MelMek kursları dönem sonu sergisinin 11 Şubat 2014 Salı günü saat 13:00’de açılacağını belirterek, her yıl yaklaşık 3 bin civarında vatandaşın katıldığı MelMek kurslarının büyük beğeni topladığını ve.

Google Haberlere Abone ol
MelMek kursları dönem sonu sergisi açılacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MelMek kursları dönem sonu sergisinin 11 Şubat 2014 Salı günü saat 13:00’de açılacağını belirterek, her yıl yaklaşık 3 bin civarında vatandaşın katıldığı MelMek kurslarının büyük beğeni topladığını ve her geçen yıl ilginin artarak devam ettiğini söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Hizmeti ayağa götürme anlayışı içerisinde Melikgazi ilçesinin birçok semtinde sosyal ve spor tesisleri açtıklarını ve bu tesislerde özellikle hanımlar için fitness ve aerobik salonu, nikah kıymak isteyenlerin yerinde hizmet alabilmeleri için nikah salonları, bölge okulları ve vatandaşların faydalanması için kapalı ve açık spor salonları açtıklarını belirtti. Tesislere en çok talebin hanımlardan geldiğini aktaran Büyükkılıç, "Bizde sosyal belediyecilik anlayışımız gereği onların istek ve beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. MelMek kurslarından istifade etmek ve bu kurslar sonunda sertifika alarak kalifiye eleman olarak iş bulmak isteyen hanımlar her yıl sonbahar ve yaz dönemi açılan kurslarımıza yoğun ilgi göstermektedir. Dönem sonunda da Milli Eğitim onaylı sertifikalarını vermekteyiz." dedi.

Başkan Büyükkılıç, “17 kurs merkezimizde 24 branşta açılan kurslarımızda Ekim ayında başlayan ve Ocak ayı sonunda tamamlanan kurslarımıza katılan 1.650 kursiyer tarafından hazırlanan yaklaşık 3 bin el emeği göz nuru eser sizlerin beğenisine sunulacak. Sergide ayrıca kursiyerler hazırlamış oldukları ürünleri satabilecekler, bu sayede aile ekonominse katkı sağlayacaklardır. Birbirinden güzel bu eserleri görmek isteyen tüm hemşehrilerimizi sergimizin açılışına davet ediyorum.” dedi.

Diğer yandan MelMek kursları 2. dönem kayıtları da devam ediyor.15 Şubat tarihine kadar devam edecek kayıtlar için vatandaşlar bölgesindeki kurs merkezlerine müracaat edecekler. CİHAN

Yorumlar