Melikşah’ta "Kariyer günleri ve sektör buluşmaları" sona erdi

Melikşah Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi ve İŞKUR ortaklığıyla, üniversite öğrencilerinin staj, CO-OP, part-time ve full-time iş başvurularını gerçekleştirmeleri amacıyla düzenlenen ve 2 gün süren "Kariyer Günleri ve Sektör Buluşmaları"...

Google Haberlere Abone ol
Melikşah’ta "Kariyer günleri ve sektör buluşmaları" sona erdi

Melikşah Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi ve İŞKUR ortaklığıyla, üniversite öğrencilerinin staj, CO-OP, part-time ve full-time iş başvurularını gerçekleştirmeleri amacıyla düzenlenen ve 2 gün süren "Kariyer Günleri ve Sektör Buluşmaları" programında 2 gün boyunca 36 firma yer aldı.

Programın ilk gününde Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut D. Mat stant açan firmaları ziyaret ederek firma temsilcileriyle bir süre sohbet etti. Prof. Dr. Mahmut D. Mat'a, Melikşah Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Vatansever, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu ve Melikşah Üniversitesi Genel Sekreteri Veli Demirci eşlik etti.

Programda Kayseri’nin önde gelen firmalarının Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları yöneticileriyle buluşma fırsatı bulan Melikşah’lı öğrenciler, 2 gün boyunca sabah saat 10.00'dan akşam 18.00'a kadar staj, part-time ve full-time iş başvurularını firmalara yönelttiler.

CİHAN

Yorumlar