Melikşahlı öğrenciler minik öğrencileri sevindirmeye devam ediyor

Melikşah Üniversitesi öğrencileri sosyal sorumluk projelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Melikşahlı öğrenciler minik öğrencileri sevindirmeye devam ediyor

Melikşah Üniversitesi öğrencileri sosyal sorumluk projelerini tüm hızıyla sürdürüyor. 'Sancak Tepe'ye Uzanan El Sen Ol' sloganıyla başlattıkları proje kapsamında oyuncak, kırtasiye, sınıf araç-gereçleri ve giyim ihtiyaçları olan Kayseri Sancak Tepe İlkokulu anasınıfı öğrencilerine malzemeler Melikşah Üniversitesi öğrencileri tarafından okula götürülerek teslim edildi.

Proje kapsamında minik öğrencilerle bir araya gelen üniversiteliler, aldıkları hediyeleri çocuklara teker teker vererek mutluluklarına ortak oldu. Minik öğrencilerle hoş bir vakit geçiren üniversite öğrencileri, günün anısına yanlarında getirdikleri pastayı da çocuklarla birlikte kestiler.

SESSİZ HAYATLARINA EĞLENCE KATTILAR

Kayseri 80. Yıl İşitme Engelliler Okulu'nda eğitim gören işitme engelli öğrencilere yönelik de etkinlikler düzenleyen Melikşah Üniversitesi öğrencileri aldıkları hediyeleri çocuklara vererek, birlikte çeşitli oyun ve eğlence aktiviteleri gerçekleştirdi. Üniversitenin Mekteb-i Theatron Tiyatro Topluluğu ekibi de büyük beğeni toplayan Hacivat-Karagöz oyununu işitme engelli kardeşlerine sergiledikten sonra program sona erdi. CİHAN

Yorumlar