Melikgazi'de 14 Şubat bereketi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü dolayısıyla bugüne özel nikah kıydırmak isteyen çiftlerin yoğun bir talep gösterdiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Melikgazi'de 14 Şubat bereketi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü dolayısıyla bugüne özel nikah kıydırmak isteyen çiftlerin yoğun bir talep gösterdiklerini söyledi. Büyükkılıç, 35 çiftin müracaatta bulunduğunu, Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu'nda adeta her 15 dakikada bir nikah işlemi gerçekleştirildiğini söyledi.

Unutulması zor günlerde nikah işlemi yaptırmak isteyenlerin aylar öncesinden müracaat ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "İnsanlar için önemli günler vardır. Bunlardan bir tanesi de nikah tarihidir. Bu tarihi ölümsüzleştirmek ve daha anlamlı olmasını sağlamak adına gençlerimiz bugünleri tercih etmektedir. Sevgililer Günü diye anlam yüklemek sureti ile 14 Şubat’ı tercih ediyorlar. 14 Şubat’ta evlenen tüm evlenen çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Melikgazi Belediyesinin hizmeti ayağa götürme anlayışı içerisinde mahallelerde yaptırılan sosyal tesislerin 6’sında nikah işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirten Başkan Büyükkılıç,Fatih ve Hacer İbaokurgil çiftinin nikah törenine katıldı ve nikahlarını kıydı.Gençlere tavsiyelerde de bulunarak, hayatın her alanında oluşabilecek sıkıntılara karşı birlikte mücadele etmeleri ve zorluklara göğüs gererek, sabırlı olmalarının kendileri ve aileleri için bir kazanç olacağını sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar