Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı, C grubunda

Türkiye Deplasmanlı Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor grubunu 2.

Google Haberlere Abone ol
Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı, C grubunda

Türkiye Deplasmanlı Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor grubunu 2. sırada tamamlayarak, Erkekler Basketbol 3. Lige terfi müsabakalarında Kayseri’yi C grubunda temsil edecek ve ilk 4 takım arasına girebilmek için oldukça zorlu rakipler ile mücadele edecek.

İstanbul’da gerçekleştirilen kura çekiminde Trakya Üniversitesi Meriç, Çankırıspor, Adanaspor, İzmir Bostanlıspor ve Bilecik Belediyespor ile eşleşen temsilcimiz Melikgazi Belediyespor ,çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonunda ilk dört takım arasına girerek,önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak olan Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi’ne yükselmek istiyor.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Basketbol’da bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçirdik. Mümkün olduğunca bende maçlara giderek takımımıza moral desteği sağlamaya çalıştım. İzlediğim iki karşılaşmayı da kazandığımız ayrı bir mutluluk yaşattı. Yapılan bu kura çekiminde de oldukça zorlu rakipler ile eşleştik. Ancak teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli takviyeleri yaparak, önümüzdeki sezondan itibaren şehrimizi basketbol branşında 3. Ligde temsil etmek istiyoruz.” dedi.

Antrenör Nihat Kahraman da "İyi bir kura çektik. Dişli rakipler olmasına rağmen, ligdeki aynı performansımızı sürdürdüğümüz taktirde ilk 4 için en kuvvetli adaylar arasında olduk." diye konuştu. dedi.

Melikgazi Belediyespor ligdeki ilk maçını 2 Şubat 2014 Pazar günü Trakya Üniversitesi Meriç spor ile deplasmanda karşılaşacak.
CİHAN

Yorumlar