Melih Gökçek Twitter Üzerinden Aylin Nazlıaka'ya Yüklendi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter üzerinden bu kez CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'yı hedef tahtasına koydu.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek Twitter Üzerinden Aylin Nazlıaka'ya Yüklendi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la yaşadığı katı polemikle itibarı ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan gelen İkaz üstüne 'Emir demiri keser, bundan böyle bu konu için muhakkak konuşmayacağım' diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kere CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'yı gaye aldı.

BORÇ İDDİALARI ÜZERİNDEN YÜKLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'yı borç iddiaları yüzünden alaycı ifadelerle gaye aldı. Gökçek, kiraladığı otobüse nakit vermediği iddia edilen Aylin Nazlıaka'ya hitaben 'Seni 7500 TL için rezil ettirmeyiz.... CHP'li delegelere söyle... Melih arkamda... Sırtım yere gelmez de.. Seni ne edip tekrar MV edecez' biçiminde tweetler attı.

ARINÇ POLEMİĞİYLE GÜNDEME OTURDU

Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı 'paralelci' olmakla suçlayıp istifaya çağırma edince, Arınç'tan fazla fazla katı bir cevap gelmişti. Arınç'ın 'Ankara'yı parsel parsel enlem yapıya satmakla' eleştirip, 'Böyle 100 konu var' dediği Gökçek de, Arınç'la mahkemede hesaplacağını açıklamıştı.

BAŞBAKAN'DAN UYARI GELMİŞTİ

Bunun üstüne Arınç 'Mahkemeye gidersek bana bir takım sorular sorulur ben de cevap verirsem kim ziyan görür bilemem' yanıtını vermişti. Bu tyükselişmalara el koyan Başbakan Ahmet Davutoğlu, her iki tarafı da uyardığını açıklamış, peşinden Gökçek bundan böyle bu konu için konuşmayacağını söylemişti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar