Melih Gökçek istifa edeceği günü açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Meli Gökçek'in cumartesi günü istifa edeceği açıklandı. Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Gökçek, "İnşallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek istifa edeceği günü açıkladı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Meli Gökçek, istifa tartışmalarına son noktayı koydu. Cumhurbaşkanı Erodğan ile bugün konuşan Gökçek, cumartesi günü istifa edeceğini Twitter üzerinden duyurdu. Gökçek, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "İnşallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim" dedi.

Gökçek'in sosyal medya hesabından paylaştığı ilgili iki mesaj

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALTEPE İSTİFA ETTİ

Gökçek ile birlikte istifası istenen belediye başkanları arasında bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün yaptığı açıklamada istifa ettiğini söylemişti. Altepe, partisinin ya da liderine karşı herhangi bir kavga içinde olmayacaklarını ifade etmişti. 

BALIKESİR'DEN SES YOK 

İstifası istenen belediye başkanlarından şu ana kadar tamamına yakını istifa etti. Sadece Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur henüz istifa kararını açıklamadı. Uğur, en son bir açılışta yaptığı açıklamada belirsiz ifadeler kullanarak, "Vefa da veda var" demişti.

Uğur, Amatör Spor Haftası’yla ilgili katıldığı programda, "İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, "Hayır" diye yanıt verdi.

Uğur'un ne zaman istifa edeceği belli değil. 

Yorumlar