Mehteranlı kermes açılışı büyük ilgi gördü

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde öğrenciler yararına kermes açıldı. Küçük öğrencilerin oluşturduğu mehteran takımı açılışa eşlik edince kermes büyük ilgi gördü.Afşin'de faaliyet gösteren Samanyolu Eğitim Kültür Yardımlaşma...

Google Haberlere Abone ol
Mehteranlı kermes açılışı büyük ilgi gördü

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde öğrenciler yararına kermes açıldı. Küçük öğrencilerin oluşturduğu mehteran takımı açılışa eşlik edince kermes büyük ilgi gördü.

Afşin'de faaliyet gösteren Samanyolu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Giyim ve Çeyiz Kermesi açılışı yapıldı. Elçibey caddesinde açılışı yapılan kermese MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, İş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulu Camii İmam Hatibi Yusuf Donar'ın yaptığı dua sonrası Afşin'in ilk Minik Mehteran Takımı gösteri sundu. Kermesin kurdele kesiminde konuşan Yıldız, öğrenciler yararına açılışı yapılan kermesin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kermes ile ilgili bilgi veren dernek başkanı Saadet Demir, "Samanyolu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak faaliyetlerimiz devam etmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yılda yardım maksatlı giyim ve Çeyiz kermesi açtık. Tüm halkımızı 24-30 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan Kermesimize bekliyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar