Mehmetçik Dershanesi'nden öğencilere moral gecesi

Siirt Valiliği ve 3. Komando Tugay Komutanlığı işbirliğiyle açılan Mehmetçik Dershanesi'nde, üniversiteye hazırlık kursu gören 180 öğrenciye YGS öncesi moral gecesi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmetçik Dershanesi'nden öğencilere moral gecesi

Siirt Valiliği ve 3. Komando Tugay Komutanlığı işbirliğiyle açılan Mehmetçik Dershanesi'nde, üniversiteye hazırlık kursu gören 180 öğrenciye YGS öncesi moral gecesi düzenlendi. Siirt Öğretmenevi'ndeki geceye Vali Ahmet Aydın, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, bazı kurum müdürleri, dershanenin öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Tuğgeneral Soysal, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Mehmetçik Dershanesi'ndeki öğrencilerimizin almış olduğu eğitimler, hedefledikleri üniversitelere girmelerine büyük bir katkı sağlayacaktır. Gençliğinizin ve zamanınızın kıymetini iyi bilin ve değerlendirin. Hayallerinizden de asla vazgeçmeyin. Mutlaka kendinize iyi bir hedef seçin. Hepinize başarılar diliyorum." dedi. Dershane öğretmenlerini kutlayan ve öğrencilere de başarı dileyen Vali Aydın ise gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin sınav öncesi iyi motive olmaları gerektiğini belirten Aldın, başarının sırrının anlayarak çok çalışmaktan geçtiğini söyledi. Sınavlarda başarı sağlayan öğrencileri ayrıca ödüllendirileceği sözünü vererek, "Öğrencilerimizin iyi bir moralle sınava girmeleri, başarı grafiğini yükseltecektir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Öğrenciler de dershane yetkililerine teşekkür etti. Daha sonra Vali Aydın, bir şarkı okudu. Gecede Siirt Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından çalınan müzik eşliğinde gençler, halaylar çekerek eğlendi. CİHAN

Yorumlar