Medya Etik Ödülleri, Şubat'ta sahiplerini bulacak

Medya Etik Konseyi (MEK) tarafından verilen ‘Medya Etik Ödülleri'ne başvurular devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Medya Etik Ödülleri, Şubat'ta sahiplerini bulacak

Medya Etik Konseyi (MEK) tarafından verilen ‘Medya Etik Ödülleri'ne başvurular devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Medya Etik Ödülleri, 2013 yılı içeresinde yazılı basın (gazete-dergi), televizyon, radyo, haber ajansçılığı, yerel medya ve internet haber sitelerinde yer alan yayınlara verilecek.

Medya Etik Konseyi tarafından düzenlenen ve yılda bir kez verilen, 2013 yılı Medya Etik Ödülleri için başvurular 3 Ocak'ta sona erecek. Gazetecileri teşvik amacıyla verilen ödüller Şubat ayında düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak.

Ödüller için ulusal basın, ulusal TV, radyo, haber ajansı, yerel basın ve internet yayıncılığı yapan kurumlar, yayınladıkları programları ve yayıncılarını aday gösterebildiği gibi, gazeteciler de şahsen başvuru yapabiliyor. Ayrıca Medya Etik Konseyi Yüksek Kurulu üyeleri de teklifte bulunabiliyor. Başvurular Ödül Kurulu üyeleri tarafından belirleniyor. Ödül kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Mehmet Atalay, Hakan Sarıhan, Abdurrahman Şen, Mehmet Şeyho, Zeki Gümüş, Hüseyin Gökçe, Nevzat Bayhan, Nejat Sezik, Nuh Gönültaş, Ünal Tanık, Fatih Karaca, Servet Engin, Mahmut Nedim Hazar ve Hakan İnce.


CİHAN

Yorumlar