Medikal Park Samsun Hastanesi hemşireleri unutmadı

Medical Park Samsun Hastanesi, her yıl 12–18 Mayıs tarihlerinde kutlanan Hemşirelik Haftası münasebetiyle Gülhan Restaurant’ta yemek tertipledi. Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Hikmet Çavuş, Hemşireler Haftası nedeniyle düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Medikal Park Samsun Hastanesi hemşireleri unutmadı

Medical Park Samsun Hastanesi, her yıl 12–18 Mayıs tarihlerinde kutlanan Hemşirelik Haftası münasebetiyle Gülhan Restaurant’ta yemek tertipledi.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Hikmet Çavuş, Hemşireler Haftası nedeniyle düzenlenen eğlencede hemşirelere hitaben yaptığı konuşmada, hemşirelik mesleğinin en kutsal mesleklerden biri olduğunu, sağlığımız için zor şartlarda çalışan tüm beyaz meleklerin haftasını kutladığını söyledi. Çavuş, hemşirelerin sağlık sektörünün vazgeçilmez unsurları olduğunun altını çizerek, özverili çalışmaları ile bugünlere birlikte geldikleri tüm hemşirelere teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Özcan da ‘’İster kamu ister özel sağlık kurumları olsun bütün hastanelerin ve sağlık çalışanlarının aynı amaca hizmet ettiklerini ve aynı yolda olduklarını belirterek, temel amaçlarının insana hizmet olduğunu vurguladı.” Özel hastanelerde daha önceki yıllarda verilmeyen bazı hizmetlerin özellikle yoğun bakım hizmetlerinin Medical Park Hastanesinde başarıyla yürütüldüğünün altını çizen Başhekim Hakan Özcan, tüm hemşirelerin hemşirelik haftasını kutladı.

Böyle özel bir günde hatırlanmanın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen hemşireler ise, hastane yönetimine düzenlenen etkinlik için teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar