Medıcal Park’a engellilerden teşekkür ziyareti

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu temsilcisi Serdar Güler, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.    Genel Müdür Dr. Hakan Özcan’a U21 İşitme Engelliler...

Google Haberlere Abone ol
Medıcal Park’a engellilerden teşekkür ziyareti

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu temsilcisi Serdar Güler, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

    Genel Müdür Dr. Hakan Özcan’a U21 İşitme Engelliler Dünya basketbol Şampiyonası’na verdikleri katkılarından dolayı teşekkür eden Güler, "Medical Park Samsun Hastanesi’nin sponsor olduğu U21 İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası’na çeşitli ülkelerden sporcular katıldı. Şampiyonaya Türkiye bayanlar ve erkeklerde ikinci oldu. Türkiye'nin yanı sıra Litvanya, Meksika, Rusya Federasyonu, ABD, Polonya, Arjantin ve İsrail şampiyonaya katıldı. Uluslararası bir organizasyonu Samsun’da gerçekleştirmiş olduk. Böyle önemli bir organizasyona sponsor oldukları için Medical Park Samsun Hastanesi yöneticilerine ve personeline teşekkür ederim." diye konuştu.

    Plaket için teşekkür eden Dr. Hakan Özcan, "Medical Park Samsun Hastanesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, sosyal sorumluluklarının farkında olan bir kurumuz. Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübümüz var onların ana sponsoruyuz. Engelleri ortadan kaldırmak için herkes elinden geleni yapmalı. Uluslar arası organizasyonlara Samsun’un ev sahipliği yapması beni de bir Samsunlu olarak mutlu ediyor." dedi.

CİHAN

Yorumlar