Meclis önünde kendini yakmak isteyen şahıs ikna edildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretçi girişinde, elinde benzin bidonu ve çakmakla kendini yakmak isteyen şahıs ikna edildi. Üzerine ‘Koruma kararım olmasına rağmen 4 kez aynı kişi tarafından darp edildim’ dövizi asan Tahir B. isimli...

Google Haberlere Abone ol
Meclis önünde kendini yakmak isteyen şahıs ikna edildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretçi girişinde, elinde benzin bidonu ve çakmakla kendini yakmak isteyen şahıs ikna edildi.

Üzerine ‘Koruma kararım olmasına rağmen 4 kez aynı kişi tarafından darp edildim’ dövizi asan Tahir B. isimli şahıs, Meclis Dikmen Kapı ziyaretçi girişinde eylem gerçekleştirdi. Elinde benzin dolu bidon ve çakmak bulunan şahıs, polisi alarma geçirdi. Emniyet güçleri, ziyaretçi girişinde güvenlik önlemi aldı. Yangın söndürme tüpü, battaniye ve ambulans hazır tutuldu. Bir Meclis görevlisi şahsı ikna etmeye çalıştı. Kendisini darp eden kişinin sürekli peşinde olduğunu belirten Tahir B., şahsın iş yerine kadar bütün adreslerini bildiğini ve zor durumda olduğunu aktardı.

İkna çalışmaları sürerken bir görevli şahsa yaklaşmak istedi. Bunun üzerine harekete geçen şahıs benzini üzerine döktü. Emniyet güçlerinin uyarısıyla, görevli geri çekildi. Uzun süren ikna çalışmaları sonuç verdi. Üzerinde dövizi, benzin bidonunu, çakmağı ve cep telefonunu bırakan Tahir B., eylemine son verdi. Şahıs, Meclis polis noktasına götürüldü.

CİHAN

Yorumlar