Mecidiyeköy'de bomba paniği

Mecidiyeköy'de 1 Mayıs gösterilerinin ardından, cadde üzerine bırakılan şüpheli bir cisim fark edildi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen bomba uzmanı polisler, cismi etkisiz hale getirdi. İmha edilen malzemenin içeriğine...

Google Haberlere Abone ol
Mecidiyeköy'de bomba paniği

Mecidiyeköy'de 1 Mayıs gösterilerinin ardından, cadde üzerine bırakılan şüpheli bir cisim fark edildi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen bomba uzmanı polisler, cismi etkisiz hale getirdi. İmha edilen malzemenin içeriğine ilişkin ise bilgi verilmedi.

Ortaklar Caddesi üzerinde yaşanan gösterilerin hemen ardından bölgede bomba paniği yaşandı. Cadde üzerindeki yeşillik alanda fark edilen cismin ne olduğunu anlamayan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı polisler çevre güvenliği alarak şüpheli cismin bulunduğu bölgeyi yayalara kapattı. Yapılan ilk incelemenin ardından cisim fünye ile patlatıldı. Büyük bir gürültü ile patlatılan cismin parçaları çevreye yayıldı. Patlatılan cisim polisin incelemesinin ardından bölge yeniden yayaların geçişine açıldı.

Patlatılan cismin içeriğine ilişkin polis herhangi bir bilgi vermedi.

CİHAN

Yorumlar