Mecidiyeköy'de banka soygunu

Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezinde bulunan banka şubesine gelen zanlı, görevlileri silahla etkisiz hale getirerek 25 bin lirayı soydu. Polis, olay sonrası izini kaybettiren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. İddiaya göre olay...

Google Haberlere Abone ol
Mecidiyeköy'de banka soygunu

Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezinde bulunan banka şubesine gelen zanlı, görevlileri silahla etkisiz hale getirerek 25 bin lirayı soydu. Polis, olay sonrası izini kaybettiren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Bir kişi, para çekmek için sabah saat 11.00 sıralarında alışveriş merkezi içindeki banka şubesine geldi. İşlemler sırasında banka çalışanları müşterinin imzası tutmadığı gerekçesiyle ödeme yapmadı. Bunun üzerine bankadan ayrılan kişi saat 12.30 sıralarında bankaya tekrar geldi. Banka çalışanlarını silahla etkisiz hale getiren şahıs, 25 bin lirayı soyarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, görgü tanıklarının ifadelerini alarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Yorumlar