Mazlumder'in geleneksel "Dünya Kudüs Günü İftarı"

Mazlumder'in geleneksel "Dünya Kudüs Günü İftarı", Protokol Yolu Seymenler Parkı'nda yapıldı. İftar öncesi bir grup İsrail Konuk Evi önünde İsrail'in gerçekleştirdiği katliamları protesto etti. Yoldan araçlarıyla geçen vatandaşlar da...

Google Haberlere Abone ol
Mazlumder'in geleneksel "Dünya Kudüs Günü İftarı"

Mazlumder'in geleneksel "Dünya Kudüs Günü İftarı", Protokol Yolu Seymenler Parkı'nda yapıldı. İftar öncesi bir grup İsrail Konuk Evi önünde İsrail'in gerçekleştirdiği katliamları protesto etti. Yoldan araçlarıyla geçen vatandaşlar da korna çalarak gruba destek verdi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı programda, tekbirler getiren grup biran önce İsrail'in saldırılarının durdurulmasını istedi. Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal'ın da katıldığı programda, "İsrail şaşırma, sabrımızı taşırma" diye slogan atıldı. Filistin bayraklarının sallandığı programda, geleneksel iftar yapıldı. Akşam namazından sonra ise Gazze saldırısında hayatını kaybeden her bir çocuk için semalara bir dilek balonu bırakıldı. İftar öncesi bir ara grup ile güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleri arasında kısa süreli gerginlik de yaşandı. Araya girilmesiyle gerginlik büyümeden önlendi.

CİHAN

Yorumlar