Mazbatayı alan Zeydan Karalar, 11 mahalleyi gezdi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçeye bağlı 11 mahallede incelemede bulunarak vatandaşlara yerel seçimlerde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Mazbatayı alan Zeydan Karalar, 11 mahalleyi gezdi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçeye bağlı 11 mahallede incelemede bulunarak vatandaşlara yerel seçimlerde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Zeydan Karalar’a belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP İl Yöneticisi Kemal Toros ve Seyhan Belediye başkan aday adayı Süleyman Sönmez de eşlik etti.

Zeydan Karalar, pazar ziyaretlerine Camusçu Mahallesi’nden başladı. Karalar, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanırken mahalle halkı her seçim dönemi adayların gelip oy istediğini ancak seçimden sonra bir daha yüzlerini göremediklerini belirtti. Mahalleli Zeydan Karalar’ın seçimin hemen ardından kendilerini ziyarete gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bu ziyaretlerin her mahalleye yapılacağını ve belli periyotlarla devam edeceğini belirtirken Başkan Karalar, “Biz zaten halkın içinden gelen insanlarız, bu yüzden halktan kopmamız söz konusu olamaz.” şeklinde konuştu.

Camusçu’nun ardından Köylüoğlu Mahallesi’ne giden Zeydan Karalar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bundan sonra meclis üyelerinin ve birim müdürlerinin sürekli olarak mahallelerin sorunlarını dileyip bu sorunların çözümü için çalışacaklarını belirten Karalar, belediye bütçesiyle birlikte hizmet kalitesini arttıracaklarını söyledi. Karalar yaptığı açıklamada, “Cuma günü akşamüstü mazbatayı aldık biraz bütçeyi inceledik bu bütçe Seyhan için gerçekten çok az. Bizler bu bütçeyi arttırıp hizmet kalitesini de yükselteceğiz.” ifadelerini kullandı.

Buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Karalar daha sonra Çaputçu Mahallesi’ne geçti. Mahalle halkı ilk kez seçimden hemen sonra bir belediye başkanın kendilerini ziyarete geldiğini belirtirken duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mahalle ziyaretlerine Seyhan’ın en uzak mahallesi olan Mürseloğlu ile devam eden Zeydan Karalar halka hitap etti. Seyhan’ın her kuruşunun Seyhanlıya harcanacağını belirten Karalar, “Halkımız büyük bir teveccüh gösterip beni belediye başkanı seçti. Bende bu güveninizi boşa çıkartmayacağım. Biliyoruz buralar uzun süredir hizmet alamıyordu. Bundan sonra Seyhan Belediyesi’nin her kuruşu Seyhan’a Seyhanlıya harcanacak.” dedi.

Karalar daha sonra diğer mahalleleri de gezerek seçimlerde kendisine verilen destek için teşekkür ettiği mahallelilerin sorunlarını dinledi.
CİHAN

Yorumlar