Mazbatasını alan Çiviler görevine başladı

Mazbatasını alan MHP Manavgat ilçe Başkanı Av. Yener Çiviler görevine başladı. Makamında tebrikleri kabul eden İlçe Başkanı Av.

Google Haberlere Abone ol
Mazbatasını alan Çiviler görevine başladı

Mazbatasını alan MHP Manavgat ilçe Başkanı Av. Yener Çiviler görevine başladı. Makamında tebrikleri kabul eden İlçe Başkanı Av. Çiviler, partilerinin Manavgat'ta birinci parti olması için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Genelde iktidara gelmenin yolunun yerelde iktidar olmaktan geçtiğini belirten Av. Çiviler, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Manavgat Belediyesi'ni MHP ile buluşturmaya kararlı olduklarını söyledi. Başkan adayları Raşit Enhoş'un bilgi birikimi, kariyeri ve vizyonuyla Manavgat Belediyesi'ni yönetmeye hazır olduğunu belirten Çiviler, her daim ilkeli, seviyeli ve dürüst siyaset yapacaklarını kaydetti. Çiviler, "30 Mart mahalli seçimlerinde elde edeceğimiz başarıyla 2015 genel seçimlerinde partimizi iktidara taşımak istiyoruz. İktidar olmanın yolunun yerelde iktidar olmaktan geçtiğine inanıyoruz. Her gittiğimiz yerde belediye başkanı adayımız Raşit Enhoş'a gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. 116 gün sonra yapılacak mahalli seçimlerde Manavgat Belediyesi'ni MHP ile buluşturmaya kararlıyız." ifadesini kullandı.

Bir ay önce genel merkez tarafında MHP Manavgat İlçe Başkanlığı fes edilmişti. Eski İlçe Başkanı Halil Gubaş görevden alındıktan sonra İlçe Başkanlığı'na 1995-1999 yılları arası ilçe başkanlığı yapan avukat Yener Çiviler atanmıştı. CİHAN

Yorumlar