MATSO, kurslarla 4 ayda 200 kişiye girişimcilik belgesi verdi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), 2014 yılının ilk 4 ayında 200 kişiye girişimcilik eğitimi verdiklerini bildirdi. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada, girişimcilik eğitimleriyle Manavgat'ta girişimci sayısını artırmayı...

Google Haberlere Abone ol
MATSO, kurslarla 4 ayda 200 kişiye girişimcilik belgesi verdi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), 2014 yılının ilk 4 ayında 200 kişiye girişimcilik eğitimi verdiklerini bildirdi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada, girişimcilik eğitimleriyle Manavgat'ta girişimci sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Girişimcilik kursuna katılan 200 kişiye belgelerini verdiklerini belirten Boztaş, ülke ekonomisinin daha güçlü olmasının yolunun girişimci sayısının artırılmasından geçtiğine inandıklarını kaydetti.

Boztaş,"Girişimcilik eğitimleriyle Manavgat'ta girişimci sayısını artmasını sağlayarak ilçe ekonomisinin daha da güçlenerek istihdama katkı sağlamasını hedefliyoruz. Girişimciliğin yanı sıra kuyumculara yönelik eğitimler düzenledik. Eğitimlere katılan üyelerin bilgilerini güncelleyerek, sektöre yönelik yeni şeyler öğrenmelerini öncülük ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Eylül ayından itibaren Manavgat iş dünyasının sorunlarına yönelik yeni eğitimler açacağız." dedi.

Oda olarak Organize Sanayi Bölgesi konusunda yaptıkları çalışma yaptıklarını belirten Boztaş, ilçe ekonomisinin çeşitlenmesi için Organize Sanayi Bölgesi'nin aciliyet arz ettiğini kaydetti. Çalışmalarda bazı pürüzler yaşadıklarını ifade eden Boztaş, pürüzleri çözmek için yoğun çaba gösterdiklerini kaydetti.

CİHAN

Yorumlar