MATSO, açtığı stantla istihdam için öğrenci ve iş verenleri buluşturuyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda(MYO) düzenlenen 7.

Google Haberlere Abone ol
MATSO, açtığı stantla istihdam için öğrenci ve iş verenleri buluşturuyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda(MYO) düzenlenen 7. Geleneksel İstihdam Fuarı'nda açtığı stantla öğrencilerin mezuniyet sonrası iş alanlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

MATSO'nun stant açtığı iş bulmada köprü olma standına MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Meclis Üyeleri Harun Sertkaya, Hüseyin Uysal ve 14. Meslek Komitesi Başkanı Bekir Deniz katıldı. Protokolü ile birlikte stantları gezen MATSO yönetimi, incelemelerde bulundu. 60 sektör temsilcisinin katıldığı fuarda basın mensuplarına açıklama yapan Boztaş, fuarda sektör temsilcileri ve öğrencilerin bir araya geldiğini söyledi.

Oda olarak, bu yıl yedincisi düzenlenen fuara stant açarak destek verdiklerini ifade eden Boztaş, "Manavgat MYO öğrencilerimizle iş dünyası arasında köprü olmak için stant açtık. Öğrencilerimizin iş hayatına atılmaları, iş adamlarımızın da eğitimli personele ulaşması konusunda köprü vazifesi görmek amacıyla stant açtık. Müracaat eden öğrencilerimizin CV'lerini topluyoruz. Bu CV'leri odamızın www.matso.org.tr sitesinde yer alan BAGEV kariyer modülüne işliyoruz. Oradan iş arayan ve işçi arayanları buluşturuyoruz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar