Matematik Olimpiyatı ödülleri sahiplerini buldu

Toros Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ATOMYA Matematik Olimpiyatı ödül töreni ile sona erdi. Bu yıl 7.si düzenlenen organizasyonda bazı değişiklikler vardı. Yarışmacı öğrenciler matemetiğin dışında Türkçe, Sosyal Bilgiler,...

Google Haberlere Abone ol
Matematik Olimpiyatı ödülleri sahiplerini buldu

Toros Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ATOMYA Matematik Olimpiyatı ödül töreni ile sona erdi.

Bu yıl 7.si düzenlenen organizasyonda bazı değişiklikler vardı. Yarışmacı öğrenciler matemetiğin dışında Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji alanlarından da sorularla karşılaştı. Aynı zamanda Antalya merkez dışındaki ilçeler de ilk defa bu yarışmaya dahil edildi.

ATOMYA bu yıl yine oldukça çekişmeli geçti. 4., 5., 6. ve 7. sınıfları kapsayan sınava, Antalya il genelinden (Manavgat, Serik, Kemer, Kumluca, Finike ve Merkez’de olmak üzere) 6000 öğrenci katıldı ve bu öğrencilerden 120'si ödül almaya hak kazandı.

Toros Akdeniz İlköğretim Okulu Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen programda öğrencilere yemek yedi, okulun Bilim Merkezi'ni gezdi.

Yarışmada 4. sınıfların birincisi Aybike Keskin, 5. Sınıfların birincisi Selih Erdem Koçak, 6. Sınıfların birincisi Zuhal Sinem Erciyas, 7. Sınıfların birincisi Muhammet Emin Türker oldu.

Toros Eğitim Kurumları sınavda başarılı olarak dereceye giren öğrencilere şu ödüller verildi: Bütün sınıflarda 1. olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, 2., 3., 4., 5. olan öğrencilere ise tablet bilgisayar. 6-10 arasındaki öğrencilere de NT hediye çeki.

CİHAN

Yorumlar