Maskeli şahıs evin kızını yaralayıp, babayı da öldürdü

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde bir eve giren maskeli şahıs, evin kızını bıçakla yaraladıktan sonra kendisine müdahale eden babayı da tüfekle öldürüp, olay yerinden hızla uzaklaştı.Sarıoğlan'ın Palas Mahallesi'nde meydana gelen ilginç...

Google Haberlere Abone ol
Maskeli şahıs evin kızını yaralayıp, babayı da öldürdü

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde bir eve giren maskeli şahıs, evin kızını bıçakla yaraladıktan sonra kendisine müdahale eden babayı da tüfekle öldürüp, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Sarıoğlan'ın Palas Mahallesi'nde meydana gelen ilginç olayda; Cemal Uzun (41) evinde; anne babası, iki çocuğu, eşi ve erkek kardeşi ile oturduğu sırada yüzü maskeli bir şahıs eve girdi. Uzun boylu olduğu belirtilen şahıs, çocukların bulunduğu odaya yönelerek burada 14 yaşındaki Adeviye Uzun’u bıçaklayarak yaraladı. Bu sırada kendisine müdahale eden Cemal Uzun ve kardeşine tüfeği doğrultan şahıs, tüfekle ateş ederek Cemal Uzun’un ölümüne neden oldu. Olay yerinden kaçan şahısla ilgili güvenlik güçleri inceleme başlattı.

Ağır yaralı olan Adeviye Uzun Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden baba ise otopsi sonrasında bugün mahalle mezarlığında defnedilecek.

CİHAN

Yorumlar