Maskeli hırsızları sahura kalkan vatandaşlar kovaladı

Fatih’te yüzleri 'V for Vendetta' filmindeki maskeyle kapalı olan 5 şahıs, ayakkabı mağazasını soymak istedi. Sahura kalkan vatandaşlar tarafından fark edilen zanlılar 2. kattan atladıktan sonra hiçbir şey çalamadan uzaklaştı. Olay, geçtiğimiz...

Google Haberlere Abone ol
Maskeli hırsızları sahura kalkan vatandaşlar kovaladı

Fatih’te yüzleri 'V for Vendetta' filmindeki maskeyle kapalı olan 5 şahıs, ayakkabı mağazasını soymak istedi. Sahura kalkan vatandaşlar tarafından fark edilen zanlılar 2. kattan atladıktan sonra hiçbir şey çalamadan uzaklaştı.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü gece yarısı meydana geldi. Beyaz renkli bir otomobille soymak istedikleri iş yerinin önüne gelen hırsızlardan 4’ü dışarı çıkarken biri otomobilin içinde arkadaşlarını bekledi. 2006 yılında gösterime giren ‘V For Vendetta’ filmindeki maskeleri takan hırsızlar su borusuna ve demir korkuluklara çıkarak iş yerine tırmandı. Demir kesme cihazıyla korkulukları kesmeye çalışan hırsızlar ses ve ışık çıkarınca sahura kalkan vatandaşların dikkatini çekti. "Polis yok mu?" diye bağıran vatandaşların sesini duyan hırsızlar apar topar kaçmaya başladı. Bu sırada aracın içinden etrafı gözetleyen şahıs, arkadaşlarını selektör yaparak uyardı. Panikleyen soyguncular 2. kattan aşağı atladı. Hızla geldikleri otomobile binen şahıslar hiçbir şey çalamadan olay yerinden uzaklaştı.

Hırsızları kovalayan vatandaşlar da daha sonra dışarı çıktı. Olay yerine gelen polisler, güvenlik kameralarını inceleyip şahısların peşine düştü.

CİHAN

Yorumlar