Masanın altına saklanan hırsız polisten kurtulamadı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir okula hırsızlık amacıyla giren şüpheli polis görünce kaçarak, başka bir okulun bahçesinde bulunan masanın altına sakladı.

Google Haberlere Abone ol
Masanın altına saklanan hırsız polisten kurtulamadı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir okula hırsızlık amacıyla giren şüpheli polis görünce kaçarak, başka bir okulun bahçesinde bulunan masanın altına sakladı. Polis tarafından fark edilerek, yakalanan şüpheli S.U. (21) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öğretmenler Mahallesi Hayrunisa İlköğretim Okulu’ndan sesler geldiği yönünde bilgi alan polis ekipleri olay yerine geçti. Tarsus Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, okul kantinine yaklaştıklarında bir şahsın yaya olarak kaçtığını gördü. Yapılan kovalamaca neticesi İmam Hatip Lisesi bahçesinde bulunan masanın altına saklanan sahsı polisler kıskıvrak yakaladı.

Yapılan araştırmada yakalanan şahsın söz konusu okulun kantinin bulunduğu duvarını murç tabir edilen demir parçası delerek kantine girdiği ve paraları alarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Adliyeye çıkarılan S.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİHAN

Yorumlar