Masa tenisinin en iyileri belli oldu

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Sungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yıldızlar En İyi 12’ler Masa Tenisi Şampiyonası tamamlandı. Turnuvanın son karşılaşmalarını izleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ödül...

Google Haberlere Abone ol
Masa tenisinin en iyileri belli oldu

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Sungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yıldızlar En İyi 12’ler Masa Tenisi Şampiyonası tamamlandı.

Turnuvanın son karşılaşmalarını izleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ödül törenine katıldı. Büyükler, yıldızlar ve klasman sıralamalarının da belirlendiği son gün, spor salonundaki karşılaşmaları izleyen Başkan Hüseyin Sözlü, madalya taktı, kupa verdi. Başkan Sözlü, bir de gösteri maçı yaptı. Katılımcıları, seyircileri, hakem heyetini ve organizasyonu düzenleyenleri tebrik eden Başkan Hüseyin Sözlü, kürsüye çıkan sporcuları da kırmayarak fotoğraf çektirdi. Farklı sporların desteklenmesi ve geliştirilmesi için çaba harcayacaklarını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, masa tenisinin keyifli bir spor dalı olduğunu belirterek, katılanları ve dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Şampiyonada yıldızlar dalında ilk üç sırayı Yağmur Konur, Aybüke Öner ve Ömer Özen aldı. Büyüklerde Taha Yiğenler, Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner dereceye girerken, Klasman sıralaması Süleyman Çullu, Rasin Öcal, Kemal Develi ve Kemal Sağ isimlerinden oluştu.

CİHAN

Yorumlar