Masa tenisine Özel Burç Vural Anadolu damgası

Adana’da düzenlenen Liselerarası Masa Tenisi Turnuvası’na Özel Burç Vural Anadolu, Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Masa tenisine Özel Burç Vural Anadolu damgası

Adana’da düzenlenen Liselerarası Masa Tenisi Turnuvası’na Özel Burç Vural Anadolu, Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi damgasını vurdu. 40 okulun katıldığı il finallerinde rakiplerini 3-0 gibi net bir skorla geçen Burç Vural, Adana şampiyonu oldu.
    11-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvanın ardından mutlu sona ulaşan Özel Burç Vural Anadolu, Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, şampiyonluk kupasını da düzenlenen törenle Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran’ın elinden aldı. Burada konuşan Ömer Taşkıran, ortaya koyduğu başarılı performansla şampiyonluğa ulaşan Burç Vural Anadolu, Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni kutladı.
    Okul Müdürü Mustafa Gürhan da, öğrencilere sadece eğitim vermekle kalmayıp, onların başta bilimsel olmak üzere kültürel, sosyal, sportif ve psikolojik açıdan da doğru gelişimlerini sağlayıp, geleceğe en iyi şekilde hazırlayabilmenin çaba ve gayreti içinde olduklarını ifade etti. Gürhan, masa tenisinde elde edilen başarının da bu çabalarının bir sonucu olduğunu belirterek, öğrencileri kutladı.
    Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç ise başarılarının temelinde çok çalışmanın olduğuna dikkat çekerek, aynı zamanda da yetenekli ve başarılı öğrencileri destekleyip, onların hedefine ulaşması noktasında gerekli şartları oluşturduklarını dile getirdi. Özel Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri’den büyük destek aldıklarını belirten Gürgiç, “Burç Okulları Genel Müdürümüz Sultan Sözeri’nin sosyal ve sportif faaliyetlere çok büyük desteği var. Bu kupayı kendisine armağan ediyoruz” dedi.

CİHAN

Yorumlar