Marmaris'te 'Eğitimde Bilge Hareketi' projesi tanıtıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, beş başlık ve 12 ana faaliyetten oluşan "Eğitimde Bilge Hareketi" projesini Marmaris ilçesinde tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
Marmaris'te 'Eğitimde Bilge Hareketi' projesi tanıtıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, beş başlık ve 12 ana faaliyetten oluşan "Eğitimde Bilge Hareketi" projesini Marmaris ilçesinde tanıttı. 75. Yıl Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki tanıtıma Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İl Milli Eğitim şube müdürleri Murat Eskiakgün ve Ayşegül Kıvrak, İl Milli Eğitim proje ekibi, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve okul aile birlikleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çınar, burada yaptığı açıklamada eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında öğrencilerin sosyal hayata kazandırılması için böyle projelerin öneminden bahsetti. Sanal dünyanın önemsiz olmadığını ama gerçek arkadaşlarla oynamak varken sanal arkadaşlarla vakit geçirmenin günümüzün en büyük handikaplarından birisi olduğunu vurguladı. Çınar, "Bilge Hareketi'nde yer alan projelerle çocuklara hitap eden, onların sağlam bir bilimsel eğitimin yanında güçlü karaktere sahip, toplumsal sorumluluklarının farkında, yardımlaşma duygularına sahip erdemli bireyler olması için aktiviteler planlanmaktadır." dedi. CİHAN

Yorumlar