Marmarisli hayırseverler kermeste buluştu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Dostluk Derneği (EDOS) ve gönüllü vatandaşlar kermes düzenledi. Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacı ile yapılan kermese vatandaşların yanında Marmaris'te tatil yapan turistler...

Google Haberlere Abone ol
Marmarisli hayırseverler kermeste buluştu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Dostluk Derneği (EDOS) ve gönüllü vatandaşlar kermes düzenledi. Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacı ile yapılan kermese vatandaşların yanında Marmaris'te tatil yapan turistler de ilgi gösterdi.

Saman İskelesi'nde kurulan kermeste, gönüllü hanımların yaptığı ev yemekleri ve tatlılar satışa sunuldu. EDOS Başkanı Münibe Ulu, tüm faaliyetlerini öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak için yaptıklarını belirterek, “Kermesi daha uzun süre düzenlemek isterdik ancak sadece bir gün izin alabildik. Maddi imkanı olmayan öğrencilere katkı sağlamak için ilerde de benzer faaliyetlere devam edeceğiz. Dernek olarak ilk önceliğimiz eğitim. Hayırsever halkımızın yardımları ile daha çok öğrenci okutma imkanı bulacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar