Marketteki silahlı soygun kamerada

Ümraniye'de bir markette meydana gelen silahlı soygun, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Market görevlisini silahla etkisiz hale getiren zanlının, kasadaki paraları ceplerine doldurması saniye saniye görüntülendi. Kimliği belirlenen...

Google Haberlere Abone ol
Marketteki silahlı soygun kamerada

Ümraniye'de bir markette meydana gelen silahlı soygun, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Market görevlisini silahla etkisiz hale getiren zanlının, kasadaki paraları ceplerine doldurması saniye saniye görüntülendi. Kimliği belirlenen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddialara göre olay, Huzur Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. Müşteri gibi markete gelen Ö.Y isimli soyguncu, kasanın kapalı olduğunu görünce reyondan bir su aldı. Marketteki görevli kızın kasaya gelmesini sağlayan Ö.Y., suyun parasını ödeme bahanesiyle kasanın açılmasını bekledi. Görevlinin kasayı açmasından sonra belindeki silahı çıkaran soyguncu, görevliyi etkisiz hale getirdi. Kasadaki bütün paraları cebine dolduran Ö.Y, daha sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı.

SOYGUNCU SİLAH GÖSTERDİ

Soygun anı marketteki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde; içerde müşteri gibi dolaşan Ö.Y bir su alarak kasaya geliyor. Görevli kızın kasayı açmasını fırsat bilen zanlı, belindeki silahı görevliye uzatarak paraları istiyor. Korkudan adeta şoka giren görevli sesini çıkaramıyor. Zanlı, kasadaki bütün paraları aldıktan sonra olay yerinden uzaklaşıyor.

Bu arada soygun ihbarı üzerine olay yerine gelen Ümraniye Asayiş Büro Ekipleri, işyerindeki ve çevredeki kamera kayıtlarını inceleyerek zanlının kimliğini belirledi. Yakalanarak gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi'ne çıkartıldı. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Ö.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi

CİHAN

Yorumlar