Marketlere giren 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde üç markete girerek, hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Marketlere giren 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde üç markete girerek, hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki kişi yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öğretmenler Mahallesi'nde bulunan 3 ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Kısım ekiplerince devriye görevi sırasında marketlerin daraba kilitlerinin kırık, markette bulunan malzemelerin çalınmış olduğu fark etti. Polis mahallede yoğun şekilde dar alan uygulaması yaptı. Dumlupınar Caddesi üzerinde kırmızı renkli bisiklet kullanan bir şahsın soluk soluğa kaldığı, gören polis ekipleri şahısı durdurularak yakaladı. Şahsın yapılan kimlik kontrolünde birçok suçtan kaydı bulunan D.T. (20) isimli şahıs olduğu anlaşıldı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar maddesi elde edilirken, şahıs göz altına alındı. Uygulamaya devam eden ekipler metruk bir binadan çıkan şahısı da durdurdu. Şahsın yapılan kontrolünde bir çok suçtan kaydı bulunan C.Ç. (19) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Metruk binanın içerisinde toplam üç marketten çalındığı anlaşılan gıda maddeleri, alkol şişeleri, çeşitli sigaralar olduğu görüldü. Şahıs ve eşyalar Asayiş Büro Amirliğine getirildi. Şahıslar yapılan sorgulamasında marketlerde gerçekleştirdikleri hırsızlıkları itiraf ettiler. Şahısların marketlerden yaklaşık 3 bin lira değerinde malzeme çaldıkları tespit edildi.
Ekiplerce yakalanan ve adli makamların talimatı ile gözaltına alınan D.T ve C.Ç. isimli şüpheliler tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

CİHAN

Yorumlar