Markete ekmek getiren fırıncı, soygunu engelledi

Bayrampaşa’da kimliği belirsiz kişiler bir markette soygun gerçekleştirmeye çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
Markete ekmek getiren fırıncı, soygunu engelledi

Bayrampaşa’da kimliği belirsiz kişiler bir markette soygun gerçekleştirmeye çalıştı. Markete ekmek getiren fırıncının içeri girmesiyle paniğe kapılan şahıslar olay yerinden kaçtı. Polis, eşkallerini belirlediği silahlı 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Kartaltepe Mahallesi Cicoz Yolu Caddesi 54. Sokak’ta saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz 4 kişi henüz yeni açılan markete girerek soygun yapmaya çalıştı. Silahlı şahıslar işyeri çalışanlarını tehdit ederek kasadaki paraları istedi. Bu sırada markete ekmek getiren fırıncı içeri girdi. Paniğe kapılan şahıslar, soygunu gerçekleştiremeden olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine söz konusu adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, iş yeri çalışanlarından şahısların yaya olarak kaçtığını tespit etti. Soygun girişiminde bulunan şüphelilerin eşkalini belirleyen polis, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Polis telsizinden sık sık şüphelilerin eşkali anons edilerek ekipler uyarıldı. Olay yerin inceleme ekipleri de soygun girişiminin yaşandığı markette delil araştırması yaptı. Polis, marketin giriş kapısı ve bazı bölümlerinden parmak izi aldı.

Polisin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.



CİHAN

Yorumlar