Markete bombalı saldırı

Diyarbakır'da terör örgütü yandaşları tarafından bir markete el yapımı bombayla saldırı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Markete bombalı saldırı

Diyarbakır'da terör örgütü yandaşları tarafından bir markete el yapımı bombayla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken markette bulunan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Bağlar ilçesindeki Sento Cadddesi üzerindeki BDP İl Başkanlığı binasının altında bulunan marketler zincirinin şubesine, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi mensupları tarafından iki adet el yapımı bomba atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombalar çevrede paniğe neden oldu. BDP Bağlar İlçe Başkanlığı ile markette bulunanlar büyük yaşadı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak, çalışmalara başladı. Yapılan incelemede yüzleri kapalı bazı kişilerin markete bomba attıktan sonra ara sokaklara girerek kaçtıkları tespit edildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek, patlamanın yaşandığı yerde delil aradı. Bombayı atıp kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar