Market hırsızlığı kamerada

Bahçelievler’de bir markete giren hırsızlar, yaklaşık 5 bin lira değerindeki ürünleri çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Market hırsızlığı kamerada

Bahçelievler’de bir markete giren hırsızlar, yaklaşık 5 bin lira değerindeki ürünleri çaldı. Hırsızlık olayı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesinde geçtiğimiz Cuma gecesi ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Bir marketi gözüne kestiren iki hırsız, 7 dakikada yaklaşık 5 bin lira değerinde ürün çaldı. İş yerinin kasasını ve rafları boşaltan hırsız güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kameralarının kaydettiği hırsızlık olayı şöyle gelişti: İki şüpheli saat 04.45 civarında marketin önüne geliyor. Önce etrafı kontrol eden hırsızlar daha sonra yanlarında getirdikleri demir makasıyla önce kepenk kilitlerini kesiyor. Ardından iş yerinin kapısındaki kilidi kırıyor. Şüpheliler iş yerinin önünden ayrılıp 3 dakika sonra geri geliyor. Hırsız, bu kez elindeki demirle kapıyı kırıp içeri giriyor. Önce iş yerinin kasasında bulunan bir miktar parayı alan hırsız, eline geçirdiği poşetle raflarda bulunan ürünleri alıyor. Yaklaşık 5 bin lira değerindeki malları alan hırsız elindeki poşetle iş yerinden ayrılıyor.

İş yeri sahibi Erdoğan Türkmen, sabah dükkanı açmaya geldiğinde kepengin ve kapının kırık olduğunu gördüğünü söyledi. İçeri girdiğinde ise raflardaki birçok ürünün alındığını belirtti. Türkmen, “Komşular hiçbir şey fark etmemiş ya da ben sanmışlar. Yaklaşık 5 bin liralık zararım var.” dedi. CİHAN

Yorumlar