Mardin'de ilk üç, FEM ve Atak Koleji'nden

LYS'de tüm puan türlerinde Mardin il birincisi, ikincisi ve üçüncüsü, Mardin FEM Dershaneleri ve Atak Koleji'nden çıktı.FEM Dershaneleri, bu yıl Mardin'de ilk 10'da 9, Türkiye genelinde ilk 200’e 5, ilk 500’e 30, ilk bine 78 öğrenci yerleştirdi....

Google Haberlere Abone ol
Mardin'de ilk üç, FEM ve Atak Koleji'nden

LYS'de tüm puan türlerinde Mardin il birincisi, ikincisi ve üçüncüsü, Mardin FEM Dershaneleri ve Atak Koleji'nden çıktı.

FEM Dershaneleri, bu yıl Mardin'de ilk 10'da 9, Türkiye genelinde ilk 200’e 5, ilk 500’e 30, ilk bine 78 öğrenci yerleştirdi. Atak Koleji öğrencileri ise Türkiye genelinde ilk 500’de 3, ilk binde 6, ilk 10 binde 46 derece elde etti.

FEM Dershaneleri Genel Müdürü Oktay Ballı, hedeflerinin Türkiye birincisi çıkarmak olduğunu söyledi. Mardin'e bu başarının çok yakışacağını belirten Ballı, "Hedefe çok yaklaşmanın sevincini yaşıyoruz. Katkısı olanlara teşekkür ederim. TEOG’da Türkiye birinciliğinin mutluluğu devam ediyor. Yüce Mevla, LYS’de de tüm puan türlerinde il birincilerini her yıl olduğu gibi bu yıl da FEM ve Anafen ailesine nasip etti. Bundan sonra tercihler çok önemli. Tercihler 7-17 Temmuz tarihleri arasında olacak. FEM Dershaneleri olarak 200 öğretmen ile Mardin'in bütün öğrencilerine hizmet vermeye hazırız. İyi bir tercih, iyi bir üniversite getirir.” dedi

Ballı, yeni dönem SBS, YGS, LYS, KPSS kurs kayıtlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Atak Koleji Müdür Yardımcısı Erkan Yılmaz da 2014 LYS’de büyük bir başarı gösterdiklerini söyledi. LYS'de Mardin birinci, ikinci ve üçüncüsünün kendi okullarından çıktığını belirten Yılmaz, şöyle devam etti: ” Yerleştirme sonuçlarına göre okulumuz öğrencileri Türkiye sıralamasında ilk 500’de 3 derece, ilk 1000’de 6 derce ve ilk 10 binde 46 derece aldılar. Öğrencilerimiz, ailelerini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. TEOG 2 sınavında da iki öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olmuşlardı.”

CİHAN

Yorumlar