Mardin’de Asım Yıldırım ve Gökmen'den kermes açılışı

Mardin'de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Mardin’de Asım Yıldırım ve Gökmen'den kermes açılışı

Mardin'de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ev yapımı kek, pasta, tatlı ve yemek çeşitleri ile el işi hediyelik eşya ve çeyizlik eşyaların satıldığı kermes Mardinli hayırsever kadınların bir araya gelerek kurduğu Yağmur Derneği tarafından açıldı.
Geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Yenişehir semtinde düzenlenen kermesin açılışına Samanyolu Televizyonu'ndan Asım Yıldırım, İlahiyatçı yazar Numan Naim Selman, sanatçı Gökmen, Saadet eğitim AŞ Genel Müdürü Sami Kaya ve vatandaşlar katıldı. İlahiyatçı yazar Numan Naim Selman’ın duası ile açılan kermeste Sanatçı Gökmen’de ilahi ve türküleri katkı sağladı.
Kermes açılışında bir konuşma yapan Samanyolu Haber Televizyonu Sunucusu Asım Yıldırım, kermesin açılmasında katkı sağlayan bütün bayanlara teşekkür etti. Yıldırım,” Fakir ama başarılı çocuklarımızın eğitilmesi konusunda hazırlanan bu anlamlı kermese her vatandaşımızın destek vermesini bekliyoruz. Çünkü tüm çocuklarımızın iyi bir eğitim almasına büyük önem veriyoruz. Buradan elde edilecek gelir ile fakir ve muhtaç öğrenciler okutulacak. Bundan dolayı emeği geçen ablalara, bacılara bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.
Kermeste Sanatçı Gökmen kermese katılan vatandaşlara birbirinden güzel ilahiler ve türküler söyledi. Daha sonra öğrenciler yararına düzenlenen kermeste Sunucu- Yazar Asım Yıldırım ve sanatçı Gökmen kermeste alışveriş yaparak katkı sundu.
CİHAN

Yorumlar