Mantardan zehirlenen Selin, 10 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti

Manisa'nın Gördes ilçesinde, ormandan toplanan mantarı yedikten sonra zehirlenen ortaokul öğrencisi Selin Uçar (13), hastanede 10 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.    Gördes ilçesi Fundacık Mahalesi'nde...

Google Haberlere Abone ol
Mantardan zehirlenen Selin, 10 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti

Manisa'nın Gördes ilçesinde, ormandan toplanan mantarı yedikten sonra zehirlenen ortaokul öğrencisi Selin Uçar (13), hastanede 10 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

    Gördes ilçesi Fundacık Mahalesi'nde oturan Ali Uçar, 10 gün önce akşam yemeğinde, eşi Hatice Uçar, kızı Cumhuriyet Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Selin Uçar, annesi ve 2 komşusu, ormanlık alandan toplanıp pişirilen, yörede 'takkacık' olarak bilinen mantarları yedi. Bir süre sonra fenalaşan 6 kişi, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Selin Uçar, ambulansla İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Mantardan zehirlenenlerden 5'i, tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 10 gündür İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yaşam mücadelesi veren Selin Uçar kurtarılamadı.

    Ölüm haberini alan yakınları, arkadaşları ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. CİHAN

Yorumlar