Mansur Yavaş’tan sanayi bölgelerine acil çözüm sözü

CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, Sincan 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş’tan sanayi bölgelerine acil çözüm sözü

CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, Sincan 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerini ziyaret etti. Yavaş, organize sanayinin Ankara’da istihdamın önemli parçası olduğunu belirterek seçilmesi halinde su, yol, altyapı ve ulaşım gibi temel sorunlarına acil çözüm sözü verdi.

Sincan 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ahmet Kaya ve Sincan 2. Sanayi Organize Bölgesi Başkanı Seyit Ardıç ziyarette Yavaş’a, bölgenin en büyük sorununun şebeke suyu, yol ve ulaşım olduğunu vurguladı.

‘ORGANİZE SANAYİDEN 100 BİN KİŞİ EKMEK YİYOR’
Belediye Başkanı seçilmesi halinde organize sanayilere her şekilde destek olacağını söyleyen Mansur Yavaş, “Göreve geldiğimizde, bölgenin su, yol, altyapı ve ulaşım gibi sorunlarına bir an önce çözüm getireceğimize söz veriyorum.” dedi. Sanayi üreticilerinin sorunlarına değinen Mansur Yavaş, “Organize sanayi bölgelerinin adeta kendi hallerine terk edilmelerine anlam veremiyorum. Organize Sanayi Ankara’da istihdamın en önemli parçası. Aileleriyle birlikte 100 bin kişiye ekmek veriyor. Üreticilerimizin desteklenmesi yerel kalkınmanın en önemli unsurudur. Ne kadar üretim yapılırsa kent de kent halkı da yerel yönetim de o oranda kazanır.” diye konuştu.

‘DÜŞÜK MALİYETLİ OTOPARK KARTLARINI HİZMETE SOKACAĞIZ’
Organize sanayi bölgelerinin ardından CHP Sincan ve Etimesgut ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Yavaş, burada kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Yavaş, ilçe başkanlıklarını ziyaretinde 30 Mart’tan sonra, fahiş fiyatlarla kimde olduğu belli olmayan otoparkların belediyenin hizmet kapsamına alınması amacıyla düşük maliyetli otopark kartlarını hizmete sokacaklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar