Mansur Yavaş: Görevde çok fazla kalanlar ustalaşmıyor, ukalalaşıyor

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "Demokratik manada ülkemizde bir görevde çok fazla kalan insanlar ustalaşmıyor, ukalalaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş: Görevde çok fazla kalanlar ustalaşmıyor, ukalalaşıyor

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "Demokratik manada ülkemizde bir görevde çok fazla kalan insanlar ustalaşmıyor, ukalalaşıyor." dedi.

Mansur Yavaş, Ankara Etimesgut’ta partisinin seçim ofisleri açılışlarına katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Yavaş, "30 Mart günü Ankara’da bir seçim olacak. Şuna karar vereceksiniz. 20 yıldır Ankara’yı yöneten Melih Gökçek mi, yoksa Mansur Yavaş mı yönetecek ona karar vereceksiniz. Bizler seçim çalışmalarına başlarken tekrar Ankaralıya, ‘Ankara’nın en büyük sorun nedir’ deyip, ona ilişkin projelerimizi sunmaya başlarken araştırdık ki bugün Ankara’da en büyük sorun Melih Gökçek’in yönetim sorunudur. Dolayısıyla projelerimizi sunarken, projelerimizi anlatırken en büyük projemiz de Melih Gökçek yönetimine son verme projesidir. Çünkü Ankara’daki yönetim insanları ötekileştiriyor. Demokratik manada ülkemizde bir görevde çok fazla kalan insanlar ustalaşmıyor, ukalalaşıyor. Neden derseniz. Ankara’nın ilçelerini dolaşıyor, ‘kim fazla oy verirse ben ona hizmet edeceğim’ diyor. Böyle bir demokrasi anlayışı olur mu? O zaman size oy vermeyenlerden vergi almayın. O zaman vergiyi verene hizmet edersiniz, vergi vermeyene hizmet etmezsiniz. Herkesten vergiyi alacaksınız, parasını alacaksınız oy veren hizmet edeceksiniz. Nasıl ayıracaksınız Allah aşkına? Böyle ölçü mü var?" diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar