Mansur Yavaş: Arınç Az Daha Ankara Seçimleri ile İlgili de Konuşacaktı

Melih Gökçek ve Bülent Arınç arasındaki tyükselişmaya Mansur Yavaş da katılarak 'Sayın Arınç az daha Ankara seçimleri ile ilgili de bir şeyler diyecekti gibi geldi bana.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş: Arınç Az Daha Ankara Seçimleri ile İlgili de Konuşacaktı

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la Cumhurbaşkanı Erdoğan içinde çözüm sürecine dair başlayan söz düellosu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sürece dahil olmasıyla alevlendi. Gökçek'in 'paralelci' suçlamasına Arınç 'terbiyesiz' yanıtını verirken konuya dair bir reaksiyon de seçimlerde Gökçek'in rakibi bulunan Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş 'Sayın Arınç az daha Ankara seçimleri ile alakalı de bişeyler diyecekti bu şeklinde geldi bana' diyerek sürece dahil oldu.

MANSUR YAVAŞ'TAN İMALI MESAJ

Mansur Yavaş, geçen sene yapılan mahalli seçimlerde Gökçek'le başa kafa götürmüş, seçimlerde şaibe yapıldığına ait oldukça çok iddia gündeme gelmişti.

İşte o mesaj:


MUHALEFETTEN İLK TEPKİ

Arınç'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkındaki katı sözlerine muhalefetten de reaksiyon geldi. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 'İlk kere bir hükümet kendi belediye başkanının yolsuzluklarını kamuoyuyla paylaşmıştır. Ankara'nın parsel parsel satıldığnı itiraf etmiştir. Savcıları göreve çağırıyorum.' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar