Manisa'nın ikiz kulelerinin temeli atıldı

Manisa Belediyesi tarafından yaptırılacak Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nın temeli törenle atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Manisa'nın ikiz kulelerinin temeli atıldı

Manisa Belediyesi tarafından yaptırılacak Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nın temeli törenle atıldı. Yarhasanlar Mahallesi’ndeki bina, Manisa’nın ikiz kulesi olacak ve 540 günde bitirilecek.

Töreninde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ikiz kuleleri belediyenin imkanlarıyla yapacaklarını söyledi. Bu binayla ağır şartlar altında hizmet vermeye çalışan oda ve derneklerin rahat bir nefes alacağını kaydetti. 18’er katlı iki kuleden oluşacak projenin bodrum katında 200 arabalık otopark olduğunu kaydeden Başkan Ergün, “Zemin katta beş mağaza, iki kafeterya, üç veranda ve 30 araçlık otopark, birinci katta altı mağaza, iki kafeterya ve üç veranda yer alacak. İkinci katında bir konferans salonu, bir seminer salonu, bir teras ve iki fuaye olacak. Üçüncü katta fitness salonu bulunacak. 4 ile 18. katlar arası da tamamen oda ve derneklerimizin kullanımına sunulacak ofislere ayrıldı. Açıkçası Türkiye’de birkaç ilde örneği bulunan bu proje, Manisa’ya layık olan prestij projelerimiz arasındaki yerini alacak.” dedi. Ergün, toplam 24 bin metrekare olacak projenin maliyetininse 26 milyon lira olduğunu kaydetti.

Konuşmanın ardından dualar eşliğinde düğmeye basarak MHP Milletvekili Erkan Akçay, Başkan Ergün, Başkan yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Taner İçöz ve Serpil Çakır, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler Belediye başkan adayı Cem Çöllü, oda ve dernek başkanları temele ilk harcı döktü. Temele nazar boncuğu da atan Ergün, projenin kazasız belasız tamamlanması temennisinde bulundu. CİHAN

Yorumlar