Manisa'da yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu

Manisa'da, kimyasal madde ve boya karışımından hazırlandığı ve yılbaşı öncesi piyasaya süreceği iddia edilen 5 bin 600 litre sahte içki ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Manisa'da yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu

Manisa'da, kimyasal madde ve boya karışımından hazırlandığı ve yılbaşı öncesi piyasaya süreceği iddia edilen 5 bin 600 litre sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bazı kişilerin kaçak imal ettikleri içkileri yılbaşı öncesi piyasaya süreceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Manisa-Turgutlu karayolunda Yeniharmandalı köyü yakınlarında sahte içki üretiminin yapıldığını tespit eden ekipler, bir depoya baskın düzenledi. Depoda 5 bin 600 litre kaçak içki ile içki üretiminde kullanılan malzemeler, bazı içki markalarının etiketleri ele geçirildi. Olayla ilgili A.T. (52), C.Ç. (53) ve S.E. (63) gözaltına alındı. Zanlıların, kimyasal madde ve boyadan ürettiği sahte içkileri, bazı markalara ait bastırdıkları etiketlerle piyasaya sürmek istedikleri iddia edildi.

Gözaltına alınan A.T, C.Ç. ve S.E. sevk edildikleri adliyede, mahkeme tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. CİHAN

Yorumlar