Manisa'da CHP seçim aracı ile dört partilinin arabasının lastikleri patlatıldı

Manisa’da CHP seçim aracı ve partililere ait dört arabanınn lastikleri, Kuşlubahçe Mahallesi’nde yapılan miting sırasında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından patlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Manisa'da CHP seçim aracı ile dört partilinin arabasının lastikleri patlatıldı

Manisa’da CHP seçim aracı ve partililere ait dört arabanınn lastikleri, Kuşlubahçe Mahallesi’nde yapılan miting sırasında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından patlatıldı. CHP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Özgür Özel, Yunusemre adayı Ali Arslan ve Şehzadeler adayı Semih Balaban'ın katıldığı mitingde yapılan saldırıyla ilgili polisi şikayette bulunuldu.

Hassas bir dönemden geçtiklerini belirten CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ada, bu anlamda da gerekli hassasiyeti her zaman gösterdiklerini söyledi. Provokasyonlara alet olmayacaklarını belirterek, “Biz seçim çalışmalarımızı son derece iyi bir biçimde, özellikle de insanların hassasiyetlerini gözönünde bulundurarak, başkalarını rahatsız etmeden gerçekleştiriyoruz. Manisa’da CHP yerel seçimlerde iktidarı alacak. Bundan son derece eminiz. Bu üzücü bir saldırı. Onların oyuna getirme konusundaki çabalarına karşılık verme çabamız yok. Güvenlik güçleri gerekeni yapacaktır.” dedi. CİHAN

Yorumlar