Manisa Web Tasarım Yarışması bu yıl yedinci kez düzenlenecek

Manisa Valiliği, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Bilişimde Bireysel Güvenlik" konulu Manisa Bilişim Platformu Manisa Web Tasarım Yarışması bu yıl yedinci kez düze.

Google Haberlere Abone ol
Manisa Web Tasarım Yarışması bu yıl yedinci kez düzenlenecek

Manisa Valiliği, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Bilişimde Bireysel Güvenlik" konulu Manisa Bilişim Platformu Manisa Web Tasarım Yarışması bu yıl yedinci kez düzenlenecek.

CBÜ Öğretim Görevlisi ve Manisa Bilişim Platformu Koordinatörü Mustafa Özhan Kalaç, platform olarak 2014 yılında düzenleyecekleri etkinliğin, artık gelenek haline gelen ve Türkiye çapında beğeni kazanan web tasarım yarışması olacağını bildirdi. Kalaç, “Bu yıl Bilişimde Bireysel Güvenlik sloganıyla yedincisini düzenleyeceğimiz web tasarım yarışmamız, öğrencilerimizi ve ailelerini bilgisayar ve interneti daha güvenli kullanma konusunda bilinçlendirmek, bilişim ve internet teknolojileri alanında öğrencileri teşvik etmek ve desteklemek amacıyla amatör bir ruhla düzenleniyor.” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Murat Akoğlu da, “Kurumlar arası işbirliğiyle gerçekleştireceğimiz bu yarışmayla öğrencilerimiz, hem web tasarımı konusunda kendilerini geliştirecek hem de bilişim teknolojilerini ve interneti daha güvenli kullanma konusunda bilinçlenecekler. Bu süreç, aynı zamanda ailelerin de daha bilinçli hale gelmesine katkı sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Koçkaya ise yarışma takvimi ve ayrıntıları hakkında şu bilgileri verdi: “Yarışmaya son başvuru 7 Mart 2014, projelerin son teslim tarihi 18 Nisan 2014. Ödül töreni ise mayıs ayında gerçekleştirilecek. Öğrencilerimiz, yarışmayla ilgili detaylı bilgiye 12 Şubat 2014 tarihinden itibaren 'www.manisabilisim.org' ve 'manisa.meb.gov.tr' adreslerinden ulaşılabilecek.” CİHAN

Yorumlar