Manisa Valisi Savaş, oyunu Gazi Eğitim Kurumları'nda kullandı

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, eşi Hafize Savaş ile birlikte Gazi Eğitim Kurumları'ndaki 1393 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Manisa Valisi Savaş, oyunu Gazi Eğitim Kurumları'nda kullandı

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, eşi Hafize Savaş ile birlikte Gazi Eğitim Kurumları'ndaki 1393 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Seçimlerin Manisa ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Savaş, vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanması için güvenlik tedbirleri alındığını söyledi. Okulların yarın tatil olduğunu da hatırlattı.

Vali Savaş, yerel seçimlerin ülke için hayırlı olmasını dileyerek, “Demokrasinin en önemli göstergelerinden biri olan mahalli yönetimler seçiliyor. Seçim öncesi ve seçim zamanı önemli bir sıkıntı yaşanmadı. Vatandaşımız tercihini yapıyor. Seçimin Manisamız için, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Seçimlerin yargı denetiminde yapıldığını vurgulayarak, “Vatandaşımızın hem oy verme yerlerine ulaşımı ve özgür biçimde seçme haklarını kullanmalarına yönelik tedbirler hem de oyunu kullandıktan sonra sandık kurullarının düzgün çalışmaları, herhangi bir baskı altında kalmadan görevlerini yapabilmeleri için gerekli tedbirler alındı.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar