Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koşmaz toprağa verildi

Pankreas kanseri sebebiyle tedavi gördüğü hastanede dün 63 yaşında hayatını kaybeden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan...

Google Haberlere Abone ol
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koşmaz toprağa verildi

Pankreas kanseri sebebiyle tedavi gördüğü hastanede dün 63 yaşında hayatını kaybeden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcılığı ve 1992 yılından bu yana da MTSO Başkanlığı görevini yürüten, evli ve iki kız çocuğu babası Koşmaz, Ege Üniversitesi Hastanesi Gastroloji Servisi'nde dün sabah yaşamını yitirdi. ABD ve Türkiye'deki çeşitli hastanelerde 10 yıldır tedavi gören Koşmaz’ın cenaze namazı, öğle namazını müteakip Manisa merkez Hatuniye Camisi’nde kılındı. Eşi Saadet Koşmaz ile kızları Sedef Koşmaz Çobanoğlu ve Gökçe Çiçek Mitiç, camide taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanısıra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Hasan Ören ve Selçuk Özdağ, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sanayici ve işadamlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Arınç ve Hisarcıklıoğlu da Koşmaz ailesine başsağlığı diledi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, yaptığı konuşmada Bülent Koşmaz’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Koşmaz’ın Manisa’ya çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, “O beni severdi, ben de onu severdim. Allah rahmet eylesin. Allah, geride kalan ailesine de sabır versin.” dedi.

Koşmaz, Çatal Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. CİHAN

Yorumlar