Manisa: Kurumlarımız hiçbir siyasi partiyi savunmamıştır

Maltepe Dershaneleri Kurucu Temsilcisi Nurettin Manisa, "Tek amacı topluma faydalı birey yetiştirmek olan kurumlarımız, hiçbir siyasi partiyi, ideolojiyi açık ya da kapalı savunmamış; öğrencilerine de bu yönde bir telkinde bulunmamış ve bulunmayacaktır.

Google Haberlere Abone ol
Manisa: Kurumlarımız hiçbir siyasi partiyi savunmamıştır

Maltepe Dershaneleri Kurucu Temsilcisi Nurettin Manisa, "Tek amacı topluma faydalı birey yetiştirmek olan kurumlarımız, hiçbir siyasi partiyi, ideolojiyi açık ya da kapalı savunmamış; öğrencilerine de bu yönde bir telkinde bulunmamış ve bulunmayacaktır.” dedi.


Nurettin Manisa, sosyal medyada ‘Maltepe Dershaneleri’nde CHP afişi’ iddiasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Manisa'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Sosyal medyada yer alan ‘Maltepe Dershaneleri’nde CHP afişi’ haberi ile ilgili açıklama yapma ihtiyacı duyulmuştur. Maltepe Dershaneleri olarak, onlarca şubemizle 30 yıla yakın süredir Ankara’da eğitim faaliyetlerimizi başarıyla sürdürmekteyiz. Kurumlarımızda halkın her kesiminden, farklı siyasi görüşe mensup binlerce öğrenci eğitim-öğretim görmektedir. Tek amacı topluma faydalı birey yetiştirmek olan kurumlarımız, hiçbir siyasi partiyi, ideolojiyi açık ya da kapalı savunmamış; öğrencilerine de bu yönde bir telkinde bulunmamış ve bulunmayacaktır. Bahsi geçen olayda görüldüğü üzere, bir öğrencimizin siyasi propaganda yapması sevimsiz ve münferit bir hadisedir. Kurumumuzda yaşanılan bu olayın sosyal medyada kullanıldığını üzülerek görmekteyiz. Olayın failleri ile ilgili idari işlemler başlatılmış olup gereği yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”
CİHAN

Yorumlar