Manisa Emniyet Müdürü Alkaya görevine başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından Manisa İl Emniyet Müdürü olarak atanan Erhan Alkaya görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Manisa Emniyet Müdürü Alkaya görevine başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından Manisa İl Emniyet Müdürü olarak atanan Erhan Alkaya görevine başladı. Emniyet binasında düzenlenen törende Alkaya, Merkez Teftiş Kurulu’na atanan eski Müdür Yunus Çetin’den görevi devraldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Alkaya, “Yunus Çetin Müdürümüz'ün göstermiş olduğu başarıyı biz de daha üst seviyelere çekerek ve vatandaşlarımızın da desteğini alarak mesai arkadaşlarımızla birlikte en güzelini yapmaya çalışacağız. Bizim insanlarımız en güzeline lâyık. Asayiş yönünden gereken neyse hep birlikte bunu başaracağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı sayın müdürümüzden devraldık, ileride bizden teslim alacak arkadaşımız gelene kadar hizmetimizi 24 saat esasına göre sürdüreceğiz.” dedi.

Merkez Teftiş Kurulu’na atandığını dile getiren Çetin ise görev yaptığı 27 aylık sürede geceli gündüzlü halkın hizmetinde bulunduklarını söyledi: “Manisa’nın güvenliğini en iyi şekilde sağladık ve bu konuda çok iyi başarılar elde ettik. Şu an Manisa, asayiş yönünden çok güvende ve en iyi durumda olan illerimizden bir tanesi. Biz görev süresi içerisinde devlet memuru olarak, polis olarak görev yapmanın her zaman bilinci içerisinde olduk. Herkese eşit, adil ve hukuk içerisinde kalarak görevimizi yaptık. İyi bir Manisa bırakıyoruz. Yeni müdürümüzün de görevinde başarılı olacağına inanıyoruz. Bu bir görev değişimidir, bayrak değişimidir. Devlette devamlılık esastır. Önemli olan, görev yaptığımız süre içerisinde halkımızla olan diyaloğumuz. Halkımızın emniyet olan güveni önemliydi. Halkımızdan gelen güzel dönüşümler, burada başarılı olduğumuzu göstermektedir. Alnımız ak, başımız bir dik şekilde görevimizi devrediyoruz. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Çetin, bina bahçesinde mesai arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra ayrıldı. CİHAN

Yorumlar