Manisa Büyükşehirin bütçesi 539 milyon lira olarak revize edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi 539 milyon lira olarak revize edildi. Belediye Meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Manisa Büyükşehirin bütçesi 539 milyon lira olarak revize edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi 539 milyon lira olarak revize edildi. Belediye Meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda karara bağlanması için komisyonlara gönderilen gündem maddeleri görüşüldü.

Mecliste, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte ilk defa kurulan Şehzadeler Belediyesi'nin bütçesi 93 milyon lira, Yunusemre Belediyesi'nin bütçesi ise 103 milyon lira olarak kabul edildi. Daha önce 520 milyon lira olarak belirlenen Büyükşehir Belediye bütçesi ise revize edilerek 539 milyon liraya çıkarıldı. Bütçe AK Parti, MHP ve CHP gruplarının oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Cengiz Ergün, meclisin bütün Manisa’ya güzel mesajlar verdiğini söyledi. Ergün, “Bütçelerin onaylanması bir aile olduğumuzun göstergesi olarak, bütün Manisa’ya güzel bir mesaj niteliğindedir. Manisa’ya hizmet etmek noktasında ayrı gayrımız yok. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Şehzadeler ve Yunusemre Belediyelerinin 2014 yılı mali bütçesinin oy birliği ile kabul edilmiş olmasının yapılacak hizmetler adına sevindirici olduğunu belirten Ergün, “Öncelikle her iki belediyemizin bütçesinin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu bütçeler iyi ve güzel hizmetlere vesile olacaktır. Elbette Mali İşler Müdürlüğümüz bu sancılı süreci gayet başarılı bir şekilde geçirmiştir. Biz bir aileyiz ve bütün çalışmaları bir bütün halinde görüyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar