Mangaldan sızan gazla hayatını kaybetti

Samsun’un Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'nde mangaldan sızan karbonmonoksit gazının zehirlediği bir kişi, hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Mangaldan sızan gazla hayatını kaybetti

Samsun’un Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'nde mangaldan sızan karbonmonoksit gazının zehirlediği bir kişi, hayatını kaybetti. İnşaat işçisi Veysel Durna'nın (29) cesedi, otopsi yapılmak üzere Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mangaldan zehirlenme olayı, sabaha karşı İncesu Mahallesi'nin Kanarya Kampı yanındaki bir otelde meydana geldi. Taflan Yalı ilköğretim Okulu’ndaki bakım onarım çalışmaları için pazartesi günü ağabeyi Muğdat Durna (30) ile birlikte Bursa’dan Samsun’a geldiği öğrenilen taşeron inşaat işçisi Veysel Durna, ağabeyi ile birlikte bu otelde konakladı. Akşam saatlerinde ısınmak için mangal yakan Durna kardeşler, daha sonra dinlenmek için odalarına yerleşti. Ağabeyinin yatmadan önce mangalı söndür uyarısını dikkate alan Veysel Durna, gece üşüyünce mangalı odanın içine aldı. Biraz ısındıktan sonra uyuya kalan talihsiz işçi, mangaldan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlenerek hayatını kaybetti.

Sabah kardeşini odasında ölü bulan ağabey Muğdat Durna, durumu polise haber verdi. Otele gelen olay yeri inceleme ekipleri, detaylı inceleme yaptı. Van nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen işçinin cesedi, tabuta konuşarak Büyükşehir Belediyesi cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözyaşlarına hakim olamayan ağabey Durna ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Zehirlenerek hayatını kaybeden işçiden geriye suç unsuru mangal ile yatağının altındaki papağı kaldı. Otel kilitlendi, olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar